Luchtkussenfolie

Het perfect gemaakte noppenfolie is een lichte en effectieve bescherming van artikelen – hiermee pakt u uw pakket handig in. En belangrijker nog – dankzij zijn lichte gewicht veroorzaakt het geen hogere verzendkosten. Het beschermt artikelen van willekeurige afmetingen tegen potentiële mechanische beschadigingen en schokken tijdens het transport...

Het perfect gemaakte noppenfolie is een lichte en effectieve bescherming van artikelen – hiermee pakt u uw pakket handig in. En belangrijker nog – dankzij zijn lichte gewicht veroorzaakt het geen hogere verzendkosten. Het beschermt artikelen van willekeurige afmetingen tegen potentiële mechanische beschadigingen en schokken tijdens het transport. Het sterke en duurzame noppenfolie is ideaal voor het beschermen van breekbare voorwerpen, bv. van glas of porselein. De flexibele, verende oppervlakte van luchtblaasjes bieden solide bescherming waardoor de artikelen zelfs tijdens ongunstige transportomstandigheden veilig zijn.

More

Luchtkussenfolie  Er zijn 6 producten.

Subcategories

  • Noppenfolie

    Is zowel geschikt als beschermingsmiddel tijdens transport, als voor bescherming van producten die in magazijnen worden bewaard. Het noppenfolie uit ons aanbod is niet alleen goedkoop, maar vooral effectief bij de bescherming van artikelen. Ons product past zich perfect aan de afmetingen en vormen van de beschermde voorwerpen aan. De blaasvormige opvulling zorgt voor een bijzondere beschermlaag met schokdempende functie bij invloeden van buitenaf (vooral mechanische). De rollen met noppenfolie uit onze catalogus zijn eenvoudig en comfortabel in gebruik – in bijzonder korte tijd kunt u een willekeurig artikel voorbereiden voor transport en verzending, onafhankelijk van de afmetingen. De hoge mate van elasticiteit van onze oplossingen is bepalend voor de sterkte.

  • Noppenfolie met schuim

    Noppenfolie met schuim

  • Noppenfolie antistatisch

    We are glad to welcome you at our store and sincerely hope that we will satisfy your needs. There is no surprise that flooring industry is all about strong traditions, premium quality and perfect servicing. You should know that we work closely with Wood Flooring Association to ensure the products that our clients receive from us will suit their requirements perfectly.

Resultaat 1 - 6 of 6 producten
Resultaat 1 - 6 of 6 producten

Luchtkussenfolie

Informatie

Nieuwe producten

Onze winkels

Tags