Tape

Onze diverse soorten plakband zijn ideaal voor het dichtmaken van verpakkingen. De toegepaste lijm is bijzonder krachtig en garandeert daarmee goede bescherming van de artikelen en voorkomt dat onbevoegden het pakket openmaken. Dit artikel is onmisbaar bij de voorbereiding van artikelen voor verzending. De verpakkingstape uit ons assortiment hel...

Onze diverse soorten plakband zijn ideaal voor het dichtmaken van verpakkingen. De toegepaste lijm is bijzonder krachtig en garandeert daarmee goede bescherming van de artikelen en voorkomt dat onbevoegden het pakket openmaken. Dit artikel is onmisbaar bij de voorbereiding van artikelen voor verzending. De verpakkingstape uit ons assortiment helpt bij het afsluiten en beschermen van o.a. kartonnen verpakkingen tijdens het transport. De kleefzijde kenmerkt zich door uitstekende hechting. Verder willen wij wijzen op de duurzaamheid van onze artikelen – ze laten niet los en barsten niet onder invloed van externe factoren.

More

Tape  Er zijn 7 producten.

Subcategories

 • PVC tape

  PVC tape - Onze diverse soorten plakband zijn ideaal voor het dichtmaken van verpakkingen. Tape met een PVC toplaag met een solvent belijming.

 • PP-tape

  Deze PP-tape (plakband), heeft een PP drager en is een voorzien van een “hotmelt” lijmlaag met een hele hoge kleefkracht.

 • Bedrukte tape PVC

  Bedrukte tape PVC - Onze diverse soorten plakband zijn ideaal voor het dichtmaken van verpakkingen. Tape met een PVC toplaag met een solvent belijming.

 • Papieren Tape

  Papieren tape is een verpakkingstape met een ecologische uitstraling. Uiteraard goed te bedrukken.

 • Tape dispenser

  Tape dispenser

Resultaat 1 - 7 of 7 producten
Resultaat 1 - 7 of 7 producten

Tape

Informatie

Nieuwe producten

Onze winkels

Tags