List of products by supplier: Pack24.be

WAT IS ONZE MISSIE?


De relatie met onze klanten, professionele service en het zorgen voor de hoogst mogelijke kwaliteit van de producten komen voor ons op de eerste plaats.


WAT IS ONZE VISIE?


Ons werk is gebaseerd op waarden als eerlijkheid, vlijt en liefde voor mensen. We houden niet van een overmaat aan procedures. We willen ons doorlopend ontwikkelen en daarmee steeds nieuwe arbeidsplaatsen creëren.

Wij specialiseren ons in de productie van materialen voor de bescherming van artikelen tijdens transport en opslag. Jarenlange ervaring, beproefde partners en complete dienstverlening: dat zijn onze pluspunten. Als antwoord op de verwachtingen en behoeften van onze klanten breiden wij ons aanbod steeds uit. Wij zijn daardoor in staat om vele afwijkende bestellingen uit te voeren.

Onze producten zijn van bijzonder goede kwaliteit en beschikken over de benodigde attesten en certificaten. Bij de ontwikkeling van ons bedrijf staat klanttevredenheid voorop.

Wij beschermen het milieu! De materialen waar wij onze producten van maken zijn hernieuwbare grondstoffen. Al onze producten zijn daarom geschikt voor recycling.

Dankzij onze rijke ervaring en ons gevarieerde assortiment kunnen wij onze klanten bijzonder aantrekkelijke prijzen bieden.

per page
Resultaat 1 - 9 of 19 producten
Resultaat 1 - 9 of 19 producten

Categorieën

Best verkochte producten

Informatie

Fabrikanten

Nieuwe producten

Onze winkels

Leveranciers

Tags