Zwarte Rekfolie 50cm

Nieuw product

662 stuks

10,50€btw excl.

Zwarte Rekfolie is beschikbaar in goed hanteerbare en functionele rollen, waarmee u het product kunt gebruiken zonder dat het vanzelf oprolt. De perfecte kleving en het lichte gewicht maken dat stretchfolie zowel in de handel en distributie, als bij transport in de brede zin van het woord zijn toepassing vindt. Ook de aantrekkelijke prijs is een argument voor steeds meer bedrijven om te kiezen voor de uitzonderlijke en goedkope oplossing die stretchfolie heet.

Het folie kenmerkt zich door uitstekende rekeigenschappen en elasticiteit die gepaard gaan met sterkte. Omdat het folie goed kleeft, is het niet nodig om extra verpakkingsmateriaal, bv. plakband, te gebruiken. Met onze rijke ervaring zijn wij in staat onze klanten verpakkingsartikelen te bieden van de hoogste kwaliteit tegen een bijzonder goede prijs.

HoeveelheidKortingJe bespaart
6 2,00€ Tot 12,00€
12 2,30€ Tot 27,60€
18 2,60€ Tot 46,80€
30 2,90€ Tot 87,00€
MateriaalLLDPE
Dikte20 my
Breedte in cm50
Lengte in m300
Kern50 mm doormeter
KleurZwart

Recensies

Schrijf uw recensie

Zwarte Rekfolie 50cm

Zwarte Rekfolie 50cm

Zwarte rekfolie is beschikbaar in goed hanteerbare en functionele rollen, waarmee u het product kunt gebruiken zonder dat het vanzelf oprolt. De perfecte kleving en het lichte gewicht maken dat stretchfolie zowel in de handel en distributie, als bij transport in de brede zin van het woord zijn toepassing vindt.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...